Καλέστε μας στο
Αγοραπωλησία και Διαχείριση Οχήματος και Άδειας Ταξί

Εμπιστευθείτε την πολυετή πείρα μας και ωφεληθείτε από ολοκληρωμένες λύσεις.

Με πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο του ταξί, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι ώστε να σταθούμε δίπλα σας στην αγοραπωλησία, την ενοικίαση και τη διαχείριση οχήματος και άδειας ταξί με στόχο το οικονομικό σας όφελος. Σας δίνουμε την απαραίτητη υποστήριξη ώστε να διασφαλίσετε μια τακτική πηγή εισοδήματος αποφεύγοντας περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες. Από την αγορά οχήματος ή άδειας ταξί έως την ενοικίασή τους, όποια και αν είναι η απόφασή σας, παρέχουμε ολοκληρωμένη ενημέρωση, έγκυρη καθοδήγηση και αποτελεσματική διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών.

Αν είστε ιδιοκτήτης ταξί και δεν επιθυμείτε να δουλέψετε ο ίδιος, μπορείτε να βασιστείτε στην ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΕΠΕ ώστε να συζητήσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας. Μπορούμε να ενοικιάσουμε για σας το ταξί σας και να αναλάβουμε όλη τη διαδικασία φροντίζοντας να συνεργάζεστε με υπεύθυνους επαγγελματίες οδηγούς.

Σημείωση : Σε περιόδους όπου η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά η διαθεσιμότητα των αδειών είναι περιορισμένη. Η τιμή της άδειας ταξί προέρχεται από την αλληλεπίδραση της προσφοράς και της ζήτησης και αλλάζει απροειδοποίητα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright © 2023 TAXI KATSANTONIS. All rights reserved