Καλέστε μας στο

Ο εξυπνότερος τρόπος να αυξήσετε το μηνιαίο σας είσοδημα

Μάθετε περισσότερα

Τι κάνουμε

Με το Yellow Investment σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε άδεια ταξί Αθηνών με όχημα ή χωρίς ως επένδυση, αναλαμβάνοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα την πλήρη διαχείριση. Ουσιαστικά, γίνεστε κάτοχος μιας διαχρονικά αναπτυσσόμενης επιχείρησης η οποία σας αποφέρει ένα μηνιαίο σταθερό εισόδημα χωρίς άγχος, κόπο και χρόνο.

Πώς το κάνουμε

Με ή χωρίς τη φυσική σας παρουσία, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία μεταβίβασης του ταξί ή της άδειας στο όνομά σας και το θέτουμε σε κυκλοφορία. Στη συνέχεια το ενοικιάζουμε σε επαγγελματίες οδηγούς και σας αποδίδουμε το συμφωνηθέν μηνιαίο μίσθωμα έως ότου αποφασίσετε τη μεταπώλησή του.

Κεφάλαιο και αποδόσεις

Η επιχείρησή σας αποφέρει μόνο καθαρό κέρδος, καθώς πάγια έξοδα, πιθανές ζημίες, φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου εμάς. Ωστόσο, αν θέλετε να εισέλθετε δυναμικά στον κλάδο αγοράζοντας πάνω από μια άδεια λειτουργίας ταξί, μπορούμε να το αναλάβουμε.

Στρατηγική εξόδου

Όσο επιτυχημένο και αν είναι το επιχειρηματικό εγχείρημα, κάποια στιγμή ίσως επιλέξετε να συνταξιοδοτηθείτε, να χρησιμοποιήσετε τα έσοδα για να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να αναγκαστείτε να το τερματίσετε λόγω αλλαγής των οικονομικών σας συνθηκών. Όταν συμβεί αυτό, η Yellow Ιnvestment έχει απλή και σαφή στρατηγική εξόδου. Μετά από την ελάχιστη διάρκεια της σύμβασης, η οποία θα οριστεί από κοινού, έχετε κάθε δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να πουλήσετε μέρος ή ολόκληρη την ιδιοκτησία σας. Όπως και στην αρχή της συνεργασίας μας, έτσι και τώρα, η φυσική σας παρουσία δεν θα είναι απαραίτητη. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία πώλησης και μεταφέρουμε τα χρήματα σε εσάς με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξετε.

Καλέστε σήμερα κιόλας στο 2108310011 για να σας παρουσιάσουμε πρωτοποριακές ευκαιρίες

Call Us

Είστε ήδη ιδιοκτήτης;

Eφτασε η ώρα να δώσετε τέλος στο άγχος, τον κόπο και τον χρόνο που αφιερώνετε για την εκμετάλλευση του ταξί σας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της περιουσίας σου με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με την εκμετάλλευση αδειών ταξί με όχημα ή χωρίς δίνοντας υπέρμετρη προσοχή στις ανησυχίες σας για μια άρτια μακροχρόνια συνεργασία.

Γιατί να έρθετε σε εμάς;

Γιατί είμαστε οι μοναδικοί στην αγορά που διασφαλίζουμε την έγκαιρη καταβολή του μισθώματός σας με νομικό τρόπο δίνοντας τέλος σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Στη Yellow Investment, είμαστε οι μοναδικοί που επιλέγουμε τους οδηγούς μετά από αυστηρούς ελέγχους της αξιοπιστίας τους, με σκοπό τη μέγιστη διάρκεια συντήρησης του οχήματός σας. Οι μοναδικοί που ακούμε προσεχτικά τα προβλήματα διαχείρισης του ταξί σας βρίσκοντας πάντα λύση. Αυτά είναι μόνο λίγα από τα σημεία που μας κάνουν ξεχωριστούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108310011 για να κανονίσουμε μια συνάντηση και να ακούσετε τις πρωτοποριακές προτάσεις μας που μας κάνουν να διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό και να ξεκινήσουμε μια επικερδή συνεργασία με γνώμονα το συμφέρον σας.

Είναι καθήκον μας να σας ενημερώσουμε ότι δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για τυχόν απροσδόκητες διακυμάνσεις στις τιμές της άδειας ταξί. Μια πιθανή μείωση ή αύξηση καθορίζεται αποκλειστικά από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, ανάλογα με τις εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας. Είναι υπό την κρίση σας να προβλέψετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά και πώληση. Επίσης, σε περιόδους όπου η ζήτηση υπερβαίνει την προσφορά η διαθεσιμότητα των αδειών είναι περιορισμένη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Copyright © 2023 TAXI KATSANTONIS. All rights reserved